Metro

METRO

 

A szoba sötétjét néhány utcai lámpa sárga fénye törte meg csupán. A bútorok körvonalai tűntek csak ki a szürke félhomályban, de már részletek nem látszottak. Közvetlenül az ablaknál azonban feltűnően jól kivehető volt egy szék támláján árválkodó fehér női blúz. Sápadt színe bevilágította a sarkot, miképpen a hold veri vissza a nap sugarait, úgy vetült általa az utca fénye a falra, és a szék melletti állólámpára, mely árván várakozott, hogy ő is világot adhasson e térnek. Az utcai zajokon túl csend uralkodott. A környék nyugalmát a távolabbról érkező forgalom intenzív lüktetése alig tudta megtörni. Lépések sűrű kopogása hozott némi változást e sápadt álomvilágnak. Az utca zajából ez jutott át az ablakok csukott védelmén, és néhány másodperc erejéig egy motorkerékpár berregő visszhangja hatolt bele a csendbe agresszíven megsértve annak szentséges egyhangúságát. A léptek zaja eközben abbamaradt, és a nyugalom visszavette uralmát.

Hamarosan azonban némi motoszkálás és kulcszörgés után a bejárati ajtó feltárulva ontotta be a lakásba a lépcsőház halvány fényét, s belépett a lakásba jelenlegi bérlője, akinek fekete hátközépig érő haja tűnt fel először a rápillantó szemek számára. Erika alakja vonzóan libbent be az előszobába, és laza mozdulattal dobta kulcscsomóját az előszobai cipős szekrényen található kosárkába. Gyorsan levette farmerkabátját, majd a piros tűsarkú cipő csatjai foglalták le, míg az is szépen a helyére került a szekrény belsejében. A lány mélyet sóhajtott, majd a fürdőszoba felé vette az irányt. Hosszú haja meglebbent, és apró mosoly jelent meg arcán, mely kék szemétől és kreol bőrétől sugárzón vonzotta, és egzotikus szépséggel ajándékozta meg a rápillantó tekinteteket. Valami dallamocskát dudorászott, és csengő hangon lalázott is, amíg a fürdőbe érve megnyitotta a sarokkád csapját. Keze kecsesen várta a víz ideális hőfokát, ujjai ide-oda mozogva büszkélkedtek bordó körömlakkal ékesítetten. A víz szinte forrón borzongatta meg. Megrázta kezét, és tovalibbent a lakás másik részébe. A konyhából jól hallatszott a folyó meleg víz zubogása. Citromot és narancsot vett elő a hűtőből, kevés bodzaszörpöt és szénsavas ásványvizet töltött egy hosszúkás pohárba, és levágott pár karika citromot és narancsot, amiket felkockázás után rakott a koktélnak is beillő italába. A konyhapultnak dőlve, merengőn kortyolgatta, s közben dudorászott tovább.

A munkából jött, ahogy minden nap tette, metróval. A megállótól még tíz percnyi séta után ért haza. A mai nap elég fárasztó volt számára, és a tavasz is meleg időt hozott aznap, ezért megnyugtató és tisztító fürdőre vágyott. A metró mindig 25 percnyi utazással járt. A napi egyhangúság, a közömbös embertömeg ma is az volt, mint máskor, mint minden munkás hétköznapon. Talált ülőhelyet a szerelvényben és telefonjába temetkezett, elolvasva pár chat üzenetet és e-mailt. Amire akart éppen pár szóban válaszolt, majd kedveszegetten rakta az okoskát a táskájába. Már 10 perce utazott, amikor felszállt valaki a metróra, aki felkeltette a figyelmét. Ráadásul éppen odaállt fölé, ahol ő ült. A férfi idősebb volt nála, 40 körüli fekete, rövid hajú, barna szemű, szúrós tekintetű, de e tekintetből magabiztosság, és erő is sugárzott. Erika belemerült néhány másodpercre, majd gyorsan elnézett, mert az idegen észlelte érdeklődését. Némi borosta uralta markáns arcát és halvány férfi illat lengte körül, mely dezodor és izzadság keveréke volt, de a lány számára e legideálisabb arányban, így figyelmét ő kötötte le amíg utazott. Nem elegyedtek szóba, de ott a metrón, valami szikrázott közöttük, kissé vibrált a levegő, és meleg támadt, a föld alatt uralkodó hűvös levegő ellenére. A férfi hamarabb leszállt, Erika még két megállót utazott, de érezte a lenyomatát maga előtt, és minden receptora megőrizte az információkat róla, amit ezek után magával vitt élénk emlékként haza, bérelt lakásába is.

A kép, az illat, a test melege ott élt benne, és dolgozott, amíg italát kortyolgatta. A mosoly nem tudott eltűnni arcáról, emelkedett hangulatban maradt, mióta leszállt a metróról. Letette az üres poharat a pultra, majd a fürdőbe indult. A csapot elzárva készülődni kezdett a fürdéshez. Fürdősót tett a vízbe. Kigombolta farmerja sliccét, majd lehúzta a cipzárt. A nadrág szorosan simult lábára, combjára, formás fenekére, így kissé nehezen tudta lehúzni magáról. Fehér blúzban, vékony harisnyában állt a fürdőszoba tükre előtt. Belepillantott, és azt látta, amit várt. A mosoly és jókedv még szebbé tette bájos arcát. Mosolya ettől még szélesebbre nyílt, és folytatta a ruhadarabok levételét. A harisnya is lekerült, és a szennyesben landolt. A blúz gombjait egyenként gombolta ki, közben csábosan tovább szemezett magával a tükörben. Ez a ruhadarab is a szennyesben fejezte be napját. A melltartó kigombolása napi rutin, de most kellett 2 másodperc, szórakozott volt picit a napi eseményektől. Ahogy levette vállairól a pántokat, ahogy leeresztette maga előtt, úgy fedte fel melleit, melyek örülve szabadságuknak, ringatóztak picit, majd beálltak természetes tartásukba. Mellbimbója állt, részben a gondolatai elkalandozása miatt, részben a melltartó által okozott inger következtében. Megfogta őket, majd megsimogatta. Szeretetet küldött feléjük, büszkeséggel töltötte el álló bimbója, és szép tartása, melyet világosbarna bimbóudvara szélesen vett körbe. Mellei alá nyúlva némi verejtéket tapintott ki kezeivel, kicsit átmasszírozva engedve el azokat. A fehér tanga is egy mozdulattal került le róla, kilépett belőle mindkét lábával és gyors mozdulattal dobta a szennyes kosárba, így állva teljes meztelenséggel a fürdő közepén. Dereka vékonyságából, kerekded csípője ívelt popsiban folytatódott, mely a lábai mozgásától lágyan ringott, ahogy lekerült utolsó ruhadarabja. Szeméremdombja csupasz volt, a közepén húzódó rés hosszan haladva bújt el combjai tövében, ám közben kis szeméremajkai, mint pajkos gyermeknyelvek bújtak elő a nagyajkak mögül, csábítón jelezve, hogy mily gyönyörűségben lennének képesek részesíteni az oda tévedő látogatót. Csábosan szétnyíltak, ahogy Erika belépett a kádba, majd lassan, fokozatosan ereszkedett a forró vízbe, lélegzetét visszatartva.

Csak feküdt elnyújtózva a kád vízben, és érezte, ahogy minden porcikája ellazul, ahogy távozik a feszültség, és nyugszik meg teste a simogató meleg víztől. Gondolatai még mindig a férfi körül forogtak. Emlékezett nyitott ingéből kissé kivillanó mellkasára, nyakán és arcán a borostára, tekintetére, melybe beleveszett pár másodpercre. Izmos, eres kezére, ápolt körmeire. Orrából még mindig nem távozott az egyedi illat. Erika jobb keze a melle felé indult. Masszírozni kezdte, majd bal keze a másik melléhez ért. Becsukta a szemét, és az idegent maga elé képzelte. Határozottan, de finoman hullámzottak keblei az ujjai között. Mellbimbója önállósult, és ácsorogva követelte, hogy foglalkozzon vele is. Elképzelte, ahogy a férfi nyelve a bimbóudvarához ér, ahogy köröz lassú megfontoltsággal, sikamlós nedveivel mint kényezteti, és végül, amikor már kéjesen sikongat, akkor veszi ajkai közé a meredő bimbót és éri el nyelve hegye a hegyét, ízlelőbimbóit végigsimítva rajta, fokozva kéjét. Erika ujjai körkörösen jártak a bimbó körül, udvarában haladva, és közben szájába is vette őket, benyálazva, hogy növelje a sikamlós érzetet. Végül már csak a mutatóujja körzött a bimbó körül, befejezve útját a bimbó hegyén, szinte görcsös merevséget okozva neki ezzel, a vágyat a tetőpontjára emelve.

Jobb keze elindult lefelé, s a vízbe merült. Elérte a szeméremdombot. Nem tett még semmit, csak rátette a kis résre, összezárt ujjakkal. Tenyere becézni kezdte, hívta punciját egy játékra. Incselkedni kezdett vele, mozgatta le és fel, majd körbe-körbe, és egyszer csak a középső ujja utat talált a völgybe. A nagy ajkak között behatolt, de még nem a mélységbe, egyelőre csak feltérképezte, mit is talál. Sikamlós, langyos nyálkára lelt, így haladt tovább, és végül megállt a végbél finom idegszálainál. Körbe-körbe mozgott ujja a rózsa körül, élvezve azt, mit az itteni idegvégződések adni tudtak. A csiklandós, kéjes halovány érzés elindult körbe, egyre nagyobb területet hódítva meg magának. Azt érezte a lány, hogy ez nem az ő keze, hogy egy férfikéz játszik teste hangszerén, és kéjes sóhaj hagyta el ajkát. Közben az elképzelt ujjak tovább köröztek, a szivárgó nyálkás nedveket használva kenőanyagként. Az ujj elindult vissza, a völgy felső vége felé. Közben tapintotta a hüvelyből csordogáló síkos nedűt, és megállt az egyre szélesebbre nyíló kisajkaknál. Csábítón várták, hogy hozzájuk érjen. Ujja körbe-körbe és le-fel kezdett mozogni a kis szemérem ajkak belső és külső oldalán. Amikor sikamlóssága alábbhagyott, olyankor megmártotta, mint a tollat a tintatartóban, hüvelyében az ujját és tovább folytatta ritmikus mozdulatait. A kis ajkakból is áradt a csiklandozó, kéjes érzet, hozzáadódva a popsi rózsájából eredő vágyhoz. Erika levegő után kapott, egyre mélyebben lélegzett, közben nyögések és apró sikolyok hangja hagyta el ajkát. Középső ujja feljebb került, és megérintette parány kéjszervét, amitől kéjérzete hirtelen szétáradt medencéjében. Mutató és középső ujja között várta csiklója a kényeztetést. Ujjbegyei már itt köröztek, s néha becsusszant két ujja a hüvelyébe, megtalálván G pontját, így fokozva állapotát a kéjben, így emelve vágyát és az egész testében szétömlő feszültséget, mely beteljesülésért könyörgött. Ujjbegyei játékosan köröztek, és behatoltak, és vissza. Bal keze a mellét fogta, masszírozta, bimbója és bimbóudvara körül keringett ujjbegye, majd meg-megfogta két ujjával a bimbóját, miközben másik keze egyre intenzívebben mozgott a csiklóján és körülötte. A férfi illata orrában, arca előtte lebegett. Kezét a csiklóján érezte, és valami kitört a parányi kis szervből, a kéj kirobbant belőle, és elérte popsiját, elérte hasát, végigpásztázott gyönyört hordva körbe. Méhe összehúzódott, petefészkei apró antennaként vették az adást, a kéjt és gyönyört. Egész alteste gyönyörben úszott. Hangos sikolyokat és nyögéseket hallatott. Levegő után kapkodva egész teste összerándult, mellbimbói egész bimbóudvarát összehúzták és égbe törőn meredeztek a kéjtől. Egy utolsó összehúzódás, egy utolsó nagy sikoly, és a gyönyör lassan visszafolyt altestébe, puncijába. A feszültség megszűnt. Elengedte testét, ellazult és néhány percre el is szunyókált a kádban. A férfi alakja még vele volt, de már nem oly élénken, mint amikor hazaért vágytól égve. Elkezdte gyönyörű testét beszappanozni…


További írások:

Sosem Vagy Egyedül
Az Ember Szakrális Teremtés
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs


A Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal