A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona

A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona

Olyan programokat futtat a tudatalattid, melyeket több mint ezer éve még őseidbe kényszerítettek belé. A test takargatni való, a szexualitás bűn, és neked nincs jogod semmihez ezen a Földön, hiszen alantas és megtűrt bűnös lélek vagy. Ezek a középkori hagyományok a mai napig társadalmi szinten elfojtásokat okoznak, és ahol ezt erőltetik, és a szabadságra vágyó szellem/lelkekre kényszerítik, ott ezek perverziókba torkolnak, vagy kirobbannak és megállíthatatlanná és szabályozhatatlanná válnak. Mindez a hatalom elnyomó szerepét támogatta és támogatja, miközben egy réteg mindent megenged magának, gyakorlatilag törvényen és szabályon felül áll. Miért? Mert az elfojtott, elnyomott, a gyönyörtől és testi-szellemi-leki szabadságtól megfosztott ember félelemben él, és amíg ezt teszi, addig dolgozik, megalázkodik és termeli a hatalom számára a vagyont.

A spirituális ősi tudás kimondja, hogy nincs szükség közvetítőkre ahhoz, hogy kapcsolódj ahhoz, ami a Világot jelenti, ami megteremtette a Mindenséget, vagy egyáltalán, ami számodra az Univerzumot és az Őt irányító erőt takarja. Isten benned van, és nem vehetik ki belőled és nem vehetik el tőled. Csakhogy egyszer azok, akik többet harácsoltak, loptak,ügyeskedtek össze, mint mások, mint a nagyobb többség, azok ezt félteni kezdték, és ezért fegyverrel és dogmákkal kezdték védeni. Ekkor oly sokszor emlegették, hogy csak ők tudnak téged megmenteni a halálod után, és ők mondják meg a tutit, amíg élsz, amíg félsz, hogy átprogramozták benned az ősi fényt, ami nem más, mint a szeretet. Félelemmé alakították, és így elszakadtál az igaz valóságodtól, ami a szabadság és gyönyör legősibb szeretet/szerelem állapota. Ezt pedig legelsőként a testeden keresztül tudod megélni.

Fedezd fel újra ősi szabad állapotodat. Térj vissza a Forrás szeretetébe, és teljesség gyönyörébe, hiszen ez a természetes közeged. Engedd meg magadnak a gyönyört, és azt, hogy a tested meztelenül a leggyönyörűbb, így tudsz szeretetben kapcsolódni önmagadhoz, és ha már ez újra megy sok százs, ezer év után, akkor már másokhoz is szeretettel leszel képes kapcsolódni, és visszatalálsz ősi eredethez.

Kényeztesd magad, engedd meg a testednek, hoyg megkapja mindazt, amire vágyik. Ne takard el idomaid, és fogadd el, majd szeresd minden porcikád teljes valójában.

Az ember szabadnak születik, szabad akarattal. Ne engedd, hogy elvegyék tőled, ami megillet. Kerülj vissza oda, ahol ott a helyed, ahová mindig is tartoztál. A Föld-Anya-Természet ma született meztelenségében, és gyönyörében, szépségében élő részeként, szabad emberként.

 


A következő írásokat ajánlom:

Tudatosság-Hit,Vallás
Az Élet Érzése, a LÉT Érzékelése, a Most SZERetete
A Női és Férfi Erők
A Női Mellek a Média Rideg Elutasításában



A Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal