Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotika & Szex Történetek és Képek a Vágyakról

2018.jún.21.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Megtalálsz a Tantra-Fény-Mag Oldalon

Szeretettel Köszöntelek!

Az általam írt Cikkek és Blogok, Újdonságok megtalálhatók a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/

A Szer a Gyönyör Teljessége

A Szer a Gyönyör Teljessége

A Létezés alapja a Fény. A Fényt, mely a több síkú-dimenziójú mindenséget építi fel, a 4 elem (Tűz,Víz,Levegő,Föld) együtt alkotja. Az elemek egysége az Éter, mely a mágia nyelvén a Szer-elem. A Világ (Fény-Univerzum- azaz Makrokozmosz) teremtő energiája a Szer-elem/Szer-etet. Amikor megtalálod Önmagadban, akkor eljutsz az Igaz Szerelem Egységébe. Fogadd el MAGad így, ahogy most létezel, minden hiányosságoddal és előnyöddel együtt, és indulj el az Önszeretet Útján. A Valódi Szeretet nem vár semmit, nem kér semmit, csak van a Teljességben. Te a része vagy...Engedd bele magad. Ha ezt meg tudod valósítani itt a Földön, akkor célba értél. Addig pedig engedd meg magadnak a hibákat, a tévedéseket, azon dolgokat, amit nem szeretsz magadban...hiszen tökéletes ember nem létezik...érezd, és tegyél a Szer-elemért, és ehhez nem kell más, ehhez csupán TE kellesz. Szeresd magad, fogadd el Tested, Lelked és így állj a Világod elé, mely téged tükröz...


Ide kapcsolódó írásaim:

Örök Fény a SZER-elem Állapota
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs


A Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

 

Tantra-Fény-Mag

 

Lelj Rá a Gyönyör Forrására

Lelj Rá a Gyönyör Forrására

Ez Most Szóljon Rólad...engedd meg magadnak, hogy eddigi határaid túllépd, hogy érzékeid kitáguljanak, tested és lelked eggyé váljon, és szárnyakat bontson. Szíved nyíljon, hogy rátalálj Önmagad valóságára, a Szeretetre, mely csak akkor képes teljességében áramlani, ha a forrását megleled saját lelkedben. Míg nem létezel a szíved számára, a Világ nem érez Egészedben, Egész-ség-edben.
https://www.tantra-feny.hu/

Emelkedett Állapot

Emelkedett Állapot

Amikor egy forró gyógyvizű medencébe merítkezel, tested azonnal jelez, érzeteid fokozódnak, élvezettel teszed. A gyógyító hatású esszenciák behatolnak a bőrödbe, felfokozódnak regenerációs folyamataid. Az energiaburok, mely körülölel, ugyanezt teszi a testeddel. Asztrális tested, aurád így hat a fizikai testedre. Ha lelked beteg, fáradt, feszült, akkor tested is e szerint működik. A tantra masszázs alatt egy magas rezgésű, fokozott állapotba kerül aurád, amivel testi érzeteid is emelkednek. Mindez nagyban javítja hangulatod, gyógyító folyamatok indulnak el, a lelki blokkok oldása elkezdődik, orgazmikus állapotba kerülsz általa.

 


A következő írásokat ajánlom:

Tudatosság-Rezgésszint
Emberi Ember, s Ég
Örök Fény a SZERelem Állapota
Az a Háromszög


A Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal

A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona

A Tested Még Mindig az Álszent Egyház Tulajdona

Olyan programokat futtat a tudatalattid, melyeket több mint ezer éve még őseidbe kényszerítettek belé. A test takargatni való, a szexualitás bűn, és neked nincs jogod semmihez ezen a Földön, hiszen alantas és megtűrt bűnös lélek vagy. Ezek a középkori hagyományok a mai napig társadalmi szinten elfojtásokat okoznak, és ahol ezt erőltetik, és a szabadságra vágyó szellem/lelkekre kényszerítik, ott ezek perverziókba torkolnak, vagy kirobbannak és megállíthatatlanná és szabályozhatatlanná válnak. Mindez a hatalom elnyomó szerepét támogatta és támogatja, miközben egy réteg mindent megenged magának, gyakorlatilag törvényen és szabályon felül áll. Miért? Mert az elfojtott, elnyomott, a gyönyörtől és testi-szellemi-leki szabadságtól megfosztott ember félelemben él, és amíg ezt teszi, addig dolgozik, megalázkodik és termeli a hatalom számára a vagyont.

A spirituális ősi tudás kimondja, hogy nincs szükség közvetítőkre ahhoz, hogy kapcsolódj ahhoz, ami a Világot jelenti, ami megteremtette a Mindenséget, vagy egyáltalán, ami számodra az Univerzumot és az Őt irányító erőt takarja. Isten benned van, és nem vehetik ki belőled és nem vehetik el tőled. Csakhogy egyszer azok, akik többet harácsoltak, loptak,ügyeskedtek össze, mint mások, mint a nagyobb többség, azok ezt félteni kezdték, és ezért fegyverrel és dogmákkal kezdték védeni. Ekkor oly sokszor emlegették, hogy csak ők tudnak téged megmenteni a halálod után, és ők mondják meg a tutit, amíg élsz, amíg félsz, hogy átprogramozták benned az ősi fényt, ami nem más, mint a szeretet. Félelemmé alakították, és így elszakadtál az igaz valóságodtól, ami a szabadság és gyönyör legősibb szeretet/szerelem állapota. Ezt pedig legelsőként a testeden keresztül tudod megélni.

Fedezd fel újra ősi szabad állapotodat. Térj vissza a Forrás szeretetébe, és teljesség gyönyörébe, hiszen ez a természetes közeged. Engedd meg magadnak a gyönyört, és azt, hogy a tested meztelenül a leggyönyörűbb, így tudsz szeretetben kapcsolódni önmagadhoz, és ha már ez újra megy sok százs, ezer év után, akkor már másokhoz is szeretettel leszel képes kapcsolódni, és visszatalálsz ősi eredethez.

Kényeztesd magad, engedd meg a testednek, hoyg megkapja mindazt, amire vágyik. Ne takard el idomaid, és fogadd el, majd szeresd minden porcikád teljes valójában.

Az ember szabadnak születik, szabad akarattal. Ne engedd, hogy elvegyék tőled, ami megillet. Kerülj vissza oda, ahol ott a helyed, ahová mindig is tartoztál. A Föld-Anya-Természet ma született meztelenségében, és gyönyörében, szépségében élő részeként, szabad emberként.

 


A következő írásokat ajánlom:

Tudatosság-Hit,Vallás
Az Élet Érzése, a LÉT Érzékelése, a Most SZERetete
A Női és Férfi Erők
A Női Mellek a Média Rideg ElutasításábanA Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal

Lelki Kapcsolódás-Tantra Masszázs

A masszázs kellemes. Sokféle masszázst kaphat, sok masszőrtől a vendég. Azonban az összekapcsolódás, a lelki egybeolvadás kevés esetben valósul meg. Az intimitás kerülése egy alapszabály a svéd típusú masszázsoknál,és a legtöbb masszázsnál. Csak a kéz érinthet szigorúan meghatározott testrészeket. Ezzel korlátokat viszünk az egészbe. A korlátok oda-vissza hatnak, mindkét félnél. Én ezeket a korlátokat igyekszem tágítani, kinntebb tolni. Az érintkezés ilyetén tágításával, a szeretet és érzékiség átadásával növelem a tudatszintet, az önmegtapasztalást, így az önszeretet szintje is emelkedik a masszázs során. Ez lenne a fő cél, hiszen az önismeret-önszeretet tágítása, növelése az egyik legfontosabb feladatunk, és az egyik legnehezebb is. Közben a blokkok is felszínre kerülnek, hiszen szintemelkedéshez elengedés is szükséges :)


Ajánlom a következő írásokat:

Az ember Szakrális Teremtés
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
Az a HáromszögA Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal


Tantra-Fény-Mag weboldal

Szertartás és Tantra Masszázs

Szertartás és Tantra Masszázs

A tantra masszázst megelőzi egy szertartás, mely során a masszázst végző személy és a masszázst kapó fél összehangolódnak. Fokozatosság jellemző az egész masszázsra az elejétől a végéig; apró lépésekben halad együtt egy úton mindkét személy lelke. A masszázst kapó (vendég) bármikor jelezheti, ha a határait érinti egy-egy mozdulatsor. A tantra megengedő, befogadó és minden esetben komolyan veszi a határokat, ám mindemellett segít ezeket kinntebb tolni, tágítani. A szívcsakrát nyitja, és felpörgeti a lassan forgó szakrális csakrát, ám ha e csakra gyorsan pörög, úgy segít lassítani. Az egymásra épülő mozdulatok fokozatosan emelik a vendég tudatállapotát,így önmagát magasabb szintről lesz képes látni, a nyíló szívcsakra az önszeretet új megtapasztalását segíti, ami a mindennapokat is szeretettelibbé, boldogabbá, gyönyörtelibbé változtatja. Nagy mértékben segíti elő az önszeretet fejlődését, mely elengedhetetlen az élet boldog megtapasztalásához, és kulcsa a spirituális fejlődésnek.


Ajánlom a következő írásokat:

Bemutatkozik KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Az ember Szakrális Teremtés
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
Az a HáromszögA Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal

A yoni masszázsa

A yoni masszázsa

A yoni (női nemi szerv) külső és belső masszázsa nem önálló masszázs, ami azt jelenti, hogy legalább 1-1,5 órás fokozatos ráhangolás után lehet csak elkezdeni. A ráhangolódás a tantra masszázs által történik. A külső masszázs lassan és fokozatosan halad át a belső masszázsba. A cél nem első sorban a gyönyörszerzés, és a stressz által a yoni belső falában keletkezett izomcsomók masszírozása fájdalommal járhat, de minden esetben érez gyönyört a vendég, és sok esetben orgazmust is megél, amellett, hogy számos emlék törhet elő, és lelki blokkok szabadulnak fel, melyeket más módon nem is nagyon lehet felhozni a tudatalattiból. A yoni masszázs tehát terápia, mely gyönyörrel jár, és segíti a tantra masszázs által fokozatosan nyíló szívcsakrán keresztül az önszeretet állapotának egy új szintű megélését.

 


Ajánlom a következő írásokat:

Bemutatkozik KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Az ember Szakrális Teremtés
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
Az a HáromszögA Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldalhttps://www.tantra-feny.hu/masszazsok.htm

Életenergia & Tantra & Yoni Masszázs

Az életenergia a szexualitáson keresztül gyorsan és erőteljesen emelhető. A tantra masszázs segít ezt az erőt szeretetté formálni. A masszázst végző személy által a szexuális energiád szintje fokozatosan emelkedik a masszázs során, aki ezt az energiát a szívcsakrádba áramoltatja. Ezzel együtt nyílik meg szívcsakrád önmagad és a Világ felé. Ahogyan nyílik szíved kapuja, úgy emelkedsz, úgy tudsz többet befogadni, úgy válsz lélekben egyre nyitottabbá.Ez által megtapasztalod a tested és lelked összhangját, és érzed milyen a befogadó szeretet, mellyel eggyé válsz.

 


Ajánlom a következő írásokat:

Bemutatkozik KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Az ember Szakrális Teremtés
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
Az a HáromszögA Tudatosság RendSZERe
MÁS-VILÁG weboldalTantra-Fény-Mag weboldal

Ki legyen a tantra és intim masszőröd?

Ki legyen a tantra és intim masszőröd?

Ki legyen az, akire rábízod magad? Kit engedsz be az "aranykapun", a legféltettebb testtájadra ki léphet? Ki végezze el a yonid masszázsát? Maximálisan meg kell bíznod abban a személyben. Ha elhatározod, hogy megteszed, akkor mindenképpen fordulj hozzáértő masszőrhöz. Honnan tudod, hogy alkalmas személyt találtál e? Például megkérdezel más hölgyeket, akik már jártak az adott masszőrnél, hogy mit tapasztaltak, mi a véleményük. Általában nem sok ilyen ismerőst lehet találni, ezért keresgéljetek. A legtöbb tantra masszőr, illetve néhány szexológus végez intim hüvely (yoni) masszázst. Jó, de ettől még nem biztos, hogy jó szakembert találtok. Az ismerős beszámolója sem elegendő, hiszen te másképpen működsz, mint mások, mind testileg, mind lelkileg. A következő lépés, hogy vedd fel a kapcsolatot a masszőrrel, és kérdezz tőle. Írásban, vagy telefonon, vagy kérj egy konzultációt előre. Ha találkozol vele, és beszéltek,akkor már érezned kell, hogy megengeded e ennek a személynek, hogy intim tájékodat érintheti e. Ha mondjuk nincs időd, lehetőséged előzetes konzultációra, hanem egyből masszázsra mész, akkor is az első benyomások fontosak. Ha nem tetszik a masszőr, vagy a masszázs előtti megbeszélés során valami nem jön be számodra, akkor köszönd meg a találkozást és menj el. Ha minden rendben van és elkezdődik a masszázs, akkor is érhet még olyan dolog, ami nem kellemes, nem elfogadható számodra. Ezt jelezd azonnal. Ha a masszőr nem veszi figyelembe a kérésed, nem figyel rád, akkor is fogd magad és gyere el. Semmit nem kell az élet során elfogadnunk és befogadnunk, ami számunkra rossz. A masszőrnek is el kell fogadnia az elutasítást. Tégy mindent e szerint az életben. A békesség kedvéért, hogy másokat kíméljünk, azért nem kell elviselnünk kellemetlen dolgokat. Csupán a függőség, a szerett, a társ, az eltartó személyétől való anyagi, lelki függés miatt nem szabad megengedni az erőszakot, nem szabad bevállalni a fájdalmat, a sérülést. Jobb esetben a negatív esemény előtt sikerül dönteni, vagy cselekedni. Ha függünk a stresszor személyétől, akkor sem szabad neki engedni. Gyermekkorban ez szinte lehetetlen, viszont a gyermek és ifjúkori traumákat 30-40 éves korunkig hordozzuk a tudatalattiban, vagy tudatos tudatban, mire oldani tudjuk őket, legtöbbször több hónap, vagy több év terápiára járással, vagy öngyógyítással. Nehéz a megoldás, de ha már tudjuk, akkor tegyük meg az ellenlépéseket, ne engedjünk semmilyen fizikai(testi), vagy lelki nyomásnak sem,ha az nem kellemes számunkra...igen...és vágjuk le magunkról azokat a személyeket, tárgyakat, élvezeti cikkeket, melyektől függünk. Ez életünk legnehezebb döntése, de a legcélravezetőbb is. Ha nem teszed meg, akkor elvesztél.

        Ajánlom a következő írásokat:

Bemutatkozik KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Az ember Szakrális Teremtés
A Női és Férfi Erők
Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs
Az a HáromszögA Tudatosság RendSZERe MÁS-VILÁG weboldal

Tantra-Fény-Mag weboldal

https://www.tantra-feny.hu/magamrol.htm